- 1 ks květáku
- 400 ml kokosového mléka
- 300 – 400 ml vody
- 2 vrchovaté polévkové lžíce Hrašky
- 2 polévkové lžíce slunečnicových semínek (nemusí být)
- 2 čajové lžičky kari
- 1 cibule
- olivový olej
- sůl
Na olivovém oleji si zpěníme na drobno nakrájenou cibuli. Přidáme kari a chvilinku restujeme, než se koření rozvoní. Po té přidáme na růžičky rozdělený květák, který se nám „obalí“ v kari a cibulce, zalijeme kokosovým mlékem a promícháme. Po té přidáme cca 300 – 400 ml vody a zaprášíme 2 vrchovatými polévkovými lžícemi Hrašky, která nám omáčku zahustí. Krátce provaříme a můžeme podávat. Do omáčky můžeme během vaření přidat slunečnicová semínka.