HRAŠKA – JEDNIČKA NA OBALOVÁNÍ, ZAHUŠŤOVÁNÍ A NÁHRADU VAJÍČEK V PEČENÍ


Hraška je unikátní český výrobek, ve kterém se snoubí lahodná chuť a skvělé výživové vlastnosti. Navíc je cenově velmi dobře dostupná. Hraška neobsahuje lepek, cholesterol, glutaman sodný, konzervanty ani barviva. Kompletní informaci o tomto českém výrobku získáte zde – www.ceria.cz

S Hraškou můžete:

  • obalovat
  • zahušťovat polévky, omáčky
  • využívat ji místo vajíček na pečení, do dortů a pudinků

 

Hraška je k dostání ve 3 verzích:

Při vaření obaluji i zahušťuji buď v Hrašce na obalování nebo na zahušťování – nerozlišuji to, funguje vždy skvěle.

skvělá na obalování

Hraška má snížený obsah sodíku, který je nahrazen draslíkem (40% draslíku a 60% sodíku). Má nízký glykemický index a dobrou antioxidační aktivitu. Pro svůj vysoký obsah vlákniny, železa, zinku a hořčíku je vhodná jako prevence proti civilizačním chorobám, včetně zvýšené hladiny kyseliny močové v krvi.

skvělá na zahušťování

Hraška je úžasná obalovací směs na přípravu těstíčka, ve kterém rychle a zdravěji obalíte zeleninu, houby, …. a to bez použití vajec. Směs stačí pouze rozmíchat s vodou.  V hustém těstíčku obalíte například květák a osmažíte. Hraškou zdravě zahustíte polévky i omáčky.

skvělá místo vajíček

Hraška je k dostání ZDE. Najdete jí také v prodejnách zdravé výživy (např. BioPoint) a na iTesco.cz.


Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.