ROBI „MASO“ – PECKA, KTEROU DOPORUČUJI OCHUTNAT


Robi maso patří mezi mé nejoblíbenější polotovary. Jeho používání v kuchyni přináší řadu výhod a navíc je chuťově prostě… fantastické.

Robi maso je nízkoenergetický, mikrobiálně čistý, tepelně upravený polotovar, neobsahující žádné živočišné bílkoviny, tuky, cholesterol, sóju, glutamát, syntetická barviva a konzervanty. Má nízký obsah sacharidů, je snadno stravitelný a přitom nepostrádá důležité výživové látky. Oproti klasickým zdrojům rostlinných bílkovin (luštěniny, sója) je snadněji stravitelné a nenadýmá. Složení aminokyselin odpovídá složení rostlinných bílkovin.

Příprava je snadná a rychlá, nemáčí se, při tepelné úpravě nezmenšuje objem, neztrácí tvar ani strukturu, neubývá na váze. Robi maso lze zpracovávat vařením, smažením, pečením, grilováním, ale i za studena do salátů nebo pomazánek atd.

Robi maso můžete koupit ve formě plátků, nudliček, ochucené jako čína apod. Na další možnosti se můžete podívat ZDE. Vzhledem k ceně nakupuji převážně „maso“ neochucené, které si doma chuťově přizpůsobím dle svých představ.


Separator image Posted in Tipy and tagged with .

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.