Hraška je unikátní český výrobek, ve kterém se snoubí lahodná chuť a skvělé výživové vlastnosti. Navíc je cenově velmi dobře dostupná. Hraška neobsahuje lepek, cholesterol, glutaman sodný, konzervanty ani barviva. Kompletní informaci o tomto českém výrobku získáte zde – www.ceria.cz
S Hraškou můžete:
- obalovat
- zahušťovat polévky, omáčky
- využívat ji místo vajíček na pečení, do dortů a pudinků
Hraška je k dostání ve 3 verzích:
- Hraška na obalování
- Hraška na zahušťování
- Hraška vanilka (sladká) jako náhrada do buchet, koláčů a na přípravu dortů a pudinků
Při vaření obaluji i zahušťuji buď v Hrašce na obalování nebo na zahušťování – nerozlišuji to, funguje vždy skvěle.
Hraška má snížený obsah sodíku, který je nahrazen draslíkem (40% draslíku a 60% sodíku). Má nízký glykemický index a dobrou antioxidační aktivitu. Pro svůj vysoký obsah vlákniny, železa, zinku a hořčíku je vhodná jako prevence proti civilizačním chorobám, včetně zvýšené hladiny kyseliny močové v krvi.
Hraška je úžasná obalovací směs na přípravu těstíčka, ve kterém rychle a zdravěji obalíte zeleninu, houby, …. a to bez použití vajec. Směs stačí pouze rozmíchat s vodou. V hustém těstíčku obalíte například květák a osmažíte. Hraškou zdravě zahustíte polévky i omáčky.
Hraška je k dostání ZDE. Najdete jí také v prodejnách zdravé výživy (např. BioPoint) a na iTesco.cz.