Na 4 hot dogy potřebujeme:
- 2 francouzské bagety nebo 4 menší bagety
- 3/4 balíčku kysaného bílého zelí (červené není vhodné, vyzkoušeno 🙂 )
- 1 balení sojových párků
- 2 cibule
- olivový olej
- kečup
- hořčice
Cibuli si nakrájíme na půlměsíčky a osmažíme na olivovém oleji. Když je zlatá, vyndáme ji a na jednu část pánve vložíme na jemno nakrájené kysané zelí a na druhou část párky. Případně můžeme párky a zelí opéct a prohřát zvlášť – dle velikosti pánve 🙂 . Než se párky opečou, rozkrojíme si bagety a vložíme je prohřát do trouby na cca 3 – 4 minuty.
Bagety po té vyndáme, namažeme kečupem a hořčicí, nandáme do nich kysané zelí, vložíme párky, dle chuti dáme znovu kečup nebo hořčici, posypeme znovu zelím a nakonec smaženou cibulkou.